Skip to content

Expertises

PALISSANDER advocatuur en bemiddeling is binnen de advocatuur voornamelijk werkzaam in burgerlijke en ondernemingszaken (familierecht, goederenrecht, huurgeschillen, aansprakelijkheids- en verkeersrecht, aannemings- en bouwgeschillen, ondernemingsrecht, handelsovereenkomsten, handelsprakrijken, transportrecht, etc…),

PALISSANDER advocatuur en bemiddeling (Mr. Filip DEVOS) wordt tevens aangesteld als bewindvoerder

PALISSANDER advocatuur en bemiddeling (Mr. Filip DEVOS) is tevens officieel erkend bemiddelaar in burgerlijke en ondernemingszaken en staat U eveneens bij als raadsman in familiale bemiddelingen en bemiddelingen in burgerlijke en ondernemingszaken.

PALISSANDER advocatuur (Mr. Filip DEVOS) treedt als officieel erkend bemiddelaar tevens op als Lokale Ombudsman voor de Balie Gent in het kader van klachten neergelegd bij OCA-LIGECA. (LItigation – GEschillen – Consumenten/Consommateurs – Advocatuur/Avocats) (https://ligeca.be/)

Alhoewel in voormelde materies / expertises een bijzondere bekwaamheid werd opgebouwd, kunnen wij u eveneens bijstaan in allerhande andere materies:


Overwegende dat er dient aan herinnerd te worden dat alle advocaten hoofdens hun opleiding en ervaring in staat zijn alle rechtsmateries te behandelen (…)” (uittreksel uit het Besluit van de algemene raad van 9 juni 1988 van de Nationale Orde van advocaten)

 

Direct afspraak maken
Wilt u direct een afspraak maken ? Bel voor een afspraak: +32 (0)497 05 13 07 of mail: devos@palissander.be

Filip DEVOS
Advocaat – bemiddelaar

Loveldlaan 44, 9880 Aalter
Tel. +32 (0)497 05 13 07

devos@palissander
BTW BE 0816.832.149